HOME NIEUWS PROJECTEN BUREAU CONTACT Mission statement Samenstelling
 
ONX architecten bv
Hoofdweg 848 b/c

2132 MC Hoofddorp
Postbus 619
2130 AP Hoofddorp
tel 023 - 536 69 03
fax 023 - 536 71 60
buro@onx-architecten.nl Rabobank: 1377.68.842
KvKnr: 34.06.91.50
 
 

ONX architecten bna

ONX architecten is een ambitieus bureau dat in de afgelopen 25 jaar met enthousiasme projecten heeft gerealiseerd in de utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, appartementenbouw en particuliere woningbouw.

Het bureau heeft zich ontwikkeld tot een professionele denktank met know-how op een breed bouwkundig gebied. Door de hechte relaties die wij opgebouwd hebben met specialisten op aangrenzende werkgebieden (constructeurs, bouwkostenadviseurs en installatie adviseurs) zijn wij in staat opdrachtgevers een totaalpakket te bieden en vooral snel te werken.

ONX architecten staat voor slagvaardigheid en creativiteit op het gebied van architectuur, interieur, landschapsarchitectuur, bouwmanagement en duurzaam bouwen. ONX architecten concentreert zich bij elke ontwerpopgave op het formuleren van adequate oplossingen voor het zakelijk programma van eisen en besteedt daarbij tevens ruime aandacht aan de emotionele aspecten van gebouwen en ruimten. Integratie van het landschap en openbare ruimte is een belangrijk thema in onze ontwerpen. Daarom werken wij regelmatig samen met diverse landschapsarchitecten.

Omdat wij menen dat bij het realiseren van projecten niet alleen het eindresultaat belangrijk is, maar ook de wijze waarop dit resultaat tot stand komt, laten wij onze creatieve eigenzinnigheid vooral leiden door een luisterend oor voor de opdrachtgever.